About Me

Ik ben een introvert persoon die niet snel de leiding zal nemen. Ik vind het leuk als de groep goed verbonden is. Als er conflicten zijn binnen de groep leidt dat automatisch tot problemen. Ik wil ook alles doen zodat iedereen de taak heeft die hij of zij graag doet en daar ook goed in is. Ik ben zelf ook gefocust op details, ik vind het leuk om alles nog eens te controleren als er een groepswerk moet worden ingediend. Ik zal niet snel de opmaak van een document aan iemand anders geven.

Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Ik praat graag onzin tegen mijn vrienden en maak graag een goede lach. Ik ben ook graag alleen voor een avond, dat vind ik niet zo erg. Mijn hobby’s zijn sporten, voornamelijk hardlopen en fietsen, misschien ga ik na Corona wel weer fitnessen. Ik vind het ook leuk om spelletjes te spelen met vrienden, ik ben onlangs begonnen met het streamen op Twitch waar ik al een aantal geweldige mensen heb ontmoet.

CV

Hier is mijn cv met mijn gegevens. Als vakantiejob heb ik voornamelijk in een fabriek gewerkt voor het herstellen van vrachtwagens. Ik koos hier bewust voor omdat ik graag nieuwe dingen aanleer. Ik ben benieuwd hoe sommige dingen in zijn werk gaan en daarom vind ik het altijd fijn om nieuwe dingen aan te leren op een vakantiejob.

Ik heb op het middelbaar economie talen gestudeerd, economie interesseerde me al sinds het eerste jaar. Ik heb dan ook besloten om daarmee verder te doen. Ik nam de talen erbij omdat het tegenwoordig heel handig is om een goeie kennis te hebben op vlak van talen.

Mijn hobby’s zijn sporten, lopen en fietsen, maar ook een avond gamen met vrienden om eens te ontspannen, het is belangrijk om af en toe eens je gedachten te kunnen verzetten. Daarnaast engageer ik mij ook voor het milieu, ik probeer zoveel mogelijk het openbaar vervoer en de fiets te nemen om mij te verplaatsen. Zorg dragen voor het milieu is belangrijk voor onze nakomelingen, en daarom wil ik mijn steentje bijdragen.

Belbin Test

Uit de Belbin test is gebleken dat ik voornamelijk goed ben ik het creƫren van verbondenheid binnenin een groep, zoals ik al vermeld heb op mijn homepage. Daarnaast ben ik ook goed in het uitwerken van concepten op een doelmatige manier. Ik ben een persoon die graag alles meteen afwerkt zonder er later nog op terug te moeten komen. Ik probeer mijn team dan ook bewust te maken dat goed begonnen al half gewonnen is.

Roos van Leary

Op de roos is te zien dat ik vooral een teruggetrokken persoon ben, dat klopt met de andere testen die we hebben gemaakt. Zelf ondervind ik dat ook, ik ben nu eenmaal niet de meest sociale persoon. Daarnaast scoor ik ook goed op helpend, ik help graag mensen waar ik dat kan, ik doe dit voornamelijk omdat ik zelf ook geholpen zou willen worden als ik iets niet kan. Ik scoor enorm laag op leidend en ook op volgend, dat klopt ook aangezien ik niet graag de leiding neem maar ik volg ook zeker niet blindelings die leider, of iemand anders. Ik ga altijd eerst nadenken en mijn eigen standpunt geven en niet zomaar akkoord gaan.